Ajándékkártya

Ajándékozz Creppy élményt!

Unod a sablon ajándékokat?  Nem tudod, mivel örvendeztesd meg a barataidat, szüleidet, ismerőseidet? Már megint csak a virág és a bonbon jut eszedbe? Ne gondokozz tovább! A megoldás a Creppy-ben hever! Lepd meg őket egy különleges vacsoraélménnyel! A legjobb ajándék különleges ínyencek számára!

A Creppy Ajándékkártya egy vonalkóddal ellátott plasztikkártya, mely vásárlási utalványként váltható be. Az Ajándékkártya nem névreszóló kártya, így az bárkire szabadon átruházható. Beváltásakor csupán magára a kártyára van szükség, melyet fizetésnél kollégáinknak előre szükséges jelezni. 

A Creppy Ajándékkártya feltöltése:
A Creppy Ajándékkártya minimum feltöltési összege 1,000 Ft. E felett 1,000 Ft-onként tudunk összeget tölteni a kártyára. A feltöltési összegnek felső határértéke nincsen. A Creppy Ajándékkártyát éttermeinkben tudod megvásárolni. Az Ajándékkártyát az étterem által elfogadott fizetési módok szerint (pl. készpénz, bankkártya, SZÉP kártya)  tudsz kifizetni kollégáinknál.
Ha nem tudsz bejönni az Ajándékkártyáért, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy megbeszélhessük az Ajándékkártyával kapcsolatos részleteket és mi szívesen kipostázzuk Számodra. Ehhez a feltölteni kívánt összeget előre szükséges átutalnod és az összeg beérkezését követően mi feladjuk postán az Ajándékkártyát akár Neked, akár a megajándékozott számára. 

A Creppy Ajándékkártya egyszeri alkalommal tölthető fel. Az azon található teljes összeg felhasználását követően a kártya nem tölthető fel újra. Kollégáink az üres fedezetű kártyákat visszaveszi. Újrafeltöltési igény esetén új Ajándékkártya kerül kiállításra. A Creppy Ajándékkártya vissza nem váltható, készpénzre nem cserélhető, bankszámlára vissza nem utalható, még érvényességi ideje alatt sem. 

A Creppy Ajándékkártya érvényessége: 
A Creppy Ajándékkártya a feltöltés napjától 1 évig érvényes, a feltöltött összeget ezen időszakon belül lehet lefogyasztani. A Creppy Ajándékkártya Creppy étteremhez kötött, éttermeink között az Ajándékkártya vonatkozásában átjárhatóság nincs. Amelyik éttermünkben az Ajándékkártya kiállításra került, ugyanabban az étteremben lehet az arra feltöltött összeget levásárolni. A kártya érvényességi idejét és az elfogadó éttermet vásárláskor feltüntetjük egy kísérőkártyán, hogy emlékeztessünk meddig tudod azt beváltani és melyik Creppy étterem tudja azt elfogadni. 

A Creppy Ajándékkártya beváltása: 
Az Ajándékkártyával a Creppy éttermében megvásárolt ételek és italok fizethetők ki - tehát nemcsak éttermi fogyasztás de akár elviteles rendelés is fizethető vele. Beváltásakor csupán magára a kártyára van szükség, melyet fizetésnél kollégáinknak előre szükséges jelezni. A feltöltött összeget nem szükséges egyszerre lefogyasztani. A fennmaradó összeget a megadott érvényességi időszakon belül bármilyen ütemezésben fel tudod használni. Ha a feltöltött összeg nem fedezi fogyasztásod, a különbözetet bármilyen fizetési móddal (pl. készpénz, bankkártya, SZÉP kártya) rendezheted, melyet adott Creppy étterem elfogad. 

Creppy Ajándékkártya egyéb tudnivalók:

A kibocsátását követően a Kibocsátó nem vállal felelősséget a Creppy Ajándékkártya elvesztéséért vagy ellopásáért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, sem az Ajándékkártya pótlásáért, sem a kártyán fennmaradó összeg megtérítése vonatkozásában.

  

A Creppy Ajándékkártya kibocsátása a Vásárló részére a vonatkozó adórendelkezések értelmében nem minősül az árukra és szolgáltatásokra vonatkozó adóval sújtott értékesítésnek. A Kibocsátó részére történő befizetés igazolásaként a Kibocsátó egy nem adóügyi bizonylatot állít ki a Vásárlónak.

  

A Creppy Ajándékkártya felhasználásával kapcsolatos reklamáció esetén kérjük, fáradjon be közvetlenül abba a  Creppy étterembe, ahol az Ajándékkártyát vásárolta, annak nyitva tartási ideje alatt vagy panaszát nyújtsa be írásban a Kibocsátó székhelyére. A Creppy Ajándékkártya felhasználásával kapcsolatban felmerült mindennemű panaszt a Kibocsátó köteles a Felhasználó írásos reklamációjának benyújtásától számított 30 (harminc) napon belül elbírálni.