CREPPY CENTER

 

A Creppy Center Magyarország legnagyobb palacsinta bázisa, egy multifunkciós vendéglátó központ.

A régió egyik legmodernebb és legkülönlegesebb rendezvényközpontja, ahol akár 150 főre is alkalmas eseményeket, baráti- és családi összejöveteleket, üzleti rendezvényeket tehetünk felejthetetlenné egyedi környezetben, különleges palacsintás ételsorok társaságában.

Mindamellett a Creppy Center a Creppy étterem hálózat okatató és logisztikai központjaként is szolgál, a legmodernebb eszközökkel és lehetőségekkel támogatva franchise partnereinket és csapattagjainkat. Ezen túlmenően high-tech konyhája a Creppy házhozszállítási üzletágának bázisa is. 

 

 

 

 

 

 

 

A Creppy a magyar vendéglátás világában egyedit alkot különleges vendégeink megelégedésére és kényelmére - mellyel a vendégközpontúság új trendjeit teremti meg - szem előtt tartva a csúcsminőség iránti feltétlen elkötelezettségünket.

  

"A Creppy Center egy olyan komplex és mind megjelenésében mind funkcionalitásában egyedülálló központ, amelyről méltán mondhatjuk, hogy Miskolc meghatározó közösségi- és gasztronómiai terévé vállhat – a miskolciak és a városba látogatók örömére egyaránt."
 
mondta a Creppy Center megnyitóján Veres Pál, Miskolc városának polgármestere.