PaLunch déli ebédajánlat

Palacsintás ebédajánlat minden munkanap 12:00-15:00 között.

 

A Creppy ebédajánlata különleges palacsintás menüt kínál akár dupla kedvezménnyel! Egyedülálló palacsinta különlegességek bő választéka minden hétköznapra. A Creppy PaLunch ebédajánlatában kétféle leves, háromféle sós palacsinta főétel és egy édes palacsinta desszert heti váltásban, melyek tetszés szerint variálhatók. A PaLunch ebédajánlatban szereplő ételek minden esteben kisadagok. 

Mindez a Creppy eddigi legmarkánsabb kedvezményével!

A PaLunch ebédajánlatban szereplő ételek alap 30%-os kedvezményét a Creppy Fan Club kártyáddal további extra 10% kedvezménnyel fejelheted meg! A Creppy megalkotta a legkülönlegesebb ebédajánlatot a legkedvezőbb árképzéssel! Nincs is egyéb teendőd, minthogy magadhoz vedd a Creppy Fan Club kártyádal és ebédelj egy fantasztikusat a Creppyben! 

 

 

A PaLunch ebédajánlat elérhetősége: 
A PaLunch ebédajánlata minden munkanap 12-15 óra közötti idősávban elérhető. Hétköznapnak számítanak a hivatalos munkanapok hétfőtől péntekig. A PaLunch nem elérhető az ebbe az idősávba eső ünnepnapokon és a hosszú hétvégére eső napokon. 

A PaLunch ebédajánlat tartalma:
A PaLunch ebédajánlat kínálatát hetente változtatjuk. Minden héten
 kétféle kisadag levesből, háromféle kisadag sós palacsintából és egyféle kisadag édes palacsintakülönlegességből tudod összeállítani kedved szerint saját menüsorod. A PaLunch kínálatától eltérni nem lehet, a hetente meghatározott fogásokat alternatív más ételre kicserélni nem áll módunkban. Amennyiben receptúránk engedi, a PaLunch ételeket speciális allergénmentes (glutén-, laktóz-, cukormentes) alapanyagokból is elkészítjük, ám ebben az esetben is a módosított alapanyagok miatt felárát kiszámlázzuk. 

A PaLunch ebédajánlat tartalmát hetente változtatjuk, azonban bármi rendkívüli eshetőség esetén ( pl. alapanyaghiány) az ebédajánlat változásának jogát fenntartjuk. Ebben az esetben alternatív ajánlatot biztosítunk, melyről kollégáink szívesen adnak tájékoztatást. 

A PaLunch ebédmenü ára:
A PaLunch déli ebédajánlatban szereplő ételek 30% kedvezménnyel elérhetők. Ráadásul  a Creppy Fan Club tagoknak további 10% kedvezményt biztosítunk. Amennyiben nem rendelkezel még ezzel a kártyával, az étteremben ezt ingyenesen kiválhatod és azonnal biztosítjuk a kedvezményes PaLunch árat. 
A PaLunch ára egyéb más kedvezménnyel össze nem vonható. 

A PaLunch ebédmenü elvitelre:
A PaLunch ebédmenü elvitelre történő csomagolása esetén fogásonként csomagolási díjat számítunk fel.