Vidám Kedd

Minden hónap második keddjén a Creppyben még vidámabbak vagyunk a megszokottnál, hiszen ekkor egy különleges nap elébe nézünk. Ez a nap a VIDÁM KEDD-i akciós napunk, amikor hihetetlen kedvezménnyel élhető át a valódi Creppy élmény:

a teljes adagos ételeinket 70%-os áron kínáljuk!

Tehát ne feledd, 30% kedvezménnyel élvezheted a megszokott kedvenc palacsintás ételkülönlegességeket. Nem kell hozzá más, mint egy érvényes, ingyenesen kiváltható Creppy Fan Club tagság. Ezen a napon különösen sok vendégünk szokta felkeresni a Creppy éttermeket, így érdemes a helyed előre bebiztosítani, hogy tuti meglegyen a helyed. Mire vársz? 

Vidám kedd-i akciós napokon külön étlappal állunk rendelkezésetekre, hogy még gyorsabb lehessen a kiszolgálás, minél többen élvezhessétek a Creppy élményt, a magas színvonalat ugyanúgy megtartva. 

 VIDÁM KEDD ÉTLAP 

További hasznos információk érdekében mindenképpen érdemes az alábbi szabályzatot figyelembe venni, mellyel nemcsak a dolgozóink munkáját, de más vendégek élményét is nagyban segítitek. 

A kedvezményről: 
Az akció keretén belül a megszokott különleges ételeinket 70%-os áron kínáljuk, így 30% ételkedvezményben részesítjük Creppy Fan Club kártyával rendelkező palacsinta rajongó barátainkat. Az ételkedvezmény minden teljesadagos ételünkre vonatkozik. A kedvezmény az étlapban feltüntetett árakból kerül levonásra, melyet a számla végösszegéből automatikusan vonunk le. Vidám keddi akciós napunk kedvezménye egyéb más kedvezménnyel össze nem vonható, így a Fan Club kártya 10% palacsintakedvezménye sem érvényesíthető, ám pontjaid ugyanúgy jóváírjuk fogyasztások értéke alapján. 

Az étellistáról:
A gyors kiszolgálás érdekében speciális
 Vidám Kedd-i étlappal dolgozunk, amiről akciós ételeket tudtok választani. Az akciós nap keretén belül egyéb ételeket nem áll módunkban elkészíteni. 

Asztalfoglalási információ:
Vidám Keddi akciós napunkra előzetes
 asztalfoglalás szükséges, melyet telefonon, online és személyes formában tudunk fogadni. A foglalást kérjük pontos létszámmal és időponttal megadni szíveskedjetek. Számítunk a pontos érkezésetekre, ugyanis a legfoglalt asztalt 15 percig áll módunkban fenntartani. Ha nem kapunk információt késésről, a lefoglalt időponttól számított 15 percen túl az asztalt más vendégek számára biztosíthatjuk. Ebben az esetben reklamációt elfogadni nem tudunk. 

8 fő feletti asztalfoglalás esetén kérjük az ételek listáját előre leadni szíveskedjetek, melyet Vidám Keddi étlapunkról választhattok ki. Az ételek listáját elegendő 1 nappal a rendezvény előtt leadni, melyet telefonon, e-mailben, vagy asztalfoglalásotok során a megjegyzés rovatban is feltüntethettek. 

Számlázás:
Vidám Kedden az asztaltársaságok számláját nem áll módunkban külön szedni. Áfá-s számlaigényeket kérjük az érkezéskor bejelenteni.